Stipt Hero
Meer weten?

Sponsoring

Maatschappelijk betrokken?

Dat zijn wij bij Stipt Payroll allemaal.

Stipt Payroll vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en een verschil te kunnen maken, daarom steunen wij een aantal maatschappelijke en sportieve projecten. 2017 hebben we ons steentje bijgedragen aan de volgende projecten.


Stipt Payroll Handbal HoutenHandbal Houten

Handbal Houten is een sterke (topsport)vereniging waar sportiviteit, teamgeest, plezier en gemeenschapszin centraal staan. Sinds juni 2017 zijn wij hoofdsponsor van het Stipt Payroll handbalteam. Zowel Stipt Payroll als Handbal Houten zijn ongelooflijk gemotiveerd en gedreven de allerbeste te willen zijn. Dit maakt onze samenwerking niet meer dan logisch, ook in 2019.
 


tv-verhoeven-200x120pxTennis Vereniging Vierhoeven

Ze worden beschouwd als de gezelligste tennisvereniging van Roosendaal, waarbij persoonlijke prestaties hoog in het vaandel staan! Tennissen bij Vierhoeven betekent: Spelen in een recreatieve, sportieve en ontspannen sfeer met veel activiteiten voor jong en oud. In 2017 heeft Stipt Payroll in samenwerking met TV Vierhoeven de Stipt Payroll Open toernooi georganiseerd, waar enthousiaste amateur tennissers zich van hun beste kant konden laten zien.
 

Logo Surf ProjectSurf Project

Het Surf Project geeft surf les aan kinderen met Down Syndroom, autisme en ADHD. Het surfen heeft een positief effect op de ontwikkeling van de kinderen en geeft het zelfvertrouwen een enorme boost.

 


logo Voetval Vereniging O.N.I.Voetbal Vereniging O.N.I.

V.V. O.N.I. is een voetbalvereniging die saamhorigheid en gezelligheid tijdens het voetballen vooropstelt. Niet voor niets streeft de vereniging er dan ook naar om “Onze vereniging gezond en gezellig te houden!”

Bel ons BEL: 078 787 89 78